Hoppa till innehållet

Upplev lyx och ele­gans i vår exk­lu­si­va svit på Spar Hotel Går­da, Göteborg


Välkom­men till Spar Hotel Går­da, där vår exk­lu­si­va svit erb­jud­er en oöverträf­fad kom­bi­na­tion av kom­fort, ele­gans och nog­grant utval­da detal­jer. Högst upp i hotel­let, med utsikt i söder­läge där Lise­berg skym­tas i horison­ten, . Upp­täck var­för den­na Göte­borgs-svit är det per­fek­ta valet för par som sök­er det lil­la extra under sin vis­telse i Göteborg.

Vid er ankomst till sviten vän­tar en härlig välkom­sthäl­sning. Njut av uppfriskande min­er­al­vat­ten och ett läck­ert fruk­t­fat som står redo för att sät­ta en extra touch av välkom­stkom­fort till din vis­telse. Det är vårt sätt att säga välkom­men och ska­pa en omedel­bar känsla av lyx och omtanke från det ögonblick du kliv­er in i sviten.


En grön oas av lugn och harmoni

Svitens 35 kvadrat­meter är ren­over­ade med omsorg 2023 och omgiv­na av lug­nande grö­na ton­er. Här ska­pas en atmos­fär av sofistik­er­ad ele­gans och skan­di­navisk design, inklu­sive exk­lu­si­va detal­jer från dan­s­ka Hay.


Badrum i lyxk­lass med spa-faciliteter

Svitens badrum är något allde­les extra för en svit i Göte­borg, en oas av lyx med påkostade mate­ri­al­val. Här finns en vär­mande bas­tu för avkop­pling, en reg­n­dusch för uppfriskn­ing och ett bubbel­bad­kar för totalt väl­be­hag. Ert allde­les egna spa, som få sviter i Göte­borg kan erbjuda. 

Mod­ern kom­fort och underhållning

Sviten är utrustad med mod­er­na bekväm­ligheter för att göra din vis­telse bekväm och under­hål­lande. En fan­tastisk LCD-TV, från Phillips, med Chrome­cast samt en Blue­tooth-hög­ta­lare från Mar­shall står till ditt för­fo­gande för att möta dina underhållningsbehov.

Bekväm­ligheter för sinnesnjutning

För att till­fredsstäl­la dina sin­nen erb­jud­er sviten kaffe- och te-faciliteter samt ett kyl­skåp att för­vara dina egna favoritdryck­er. Vid ankomst finns det alltid uppfriskande min­er­al­vat­ten till hands. Sän­gen, en gen­erös 180 cm bred, omges av mörk­läg­gn­ings­gar­diner för en god natts sömn och en atmos­fär av lugn och välbefinnande. 

Kuli­narisk njut­ning på frukostbuffén

Star­ta dagen på bäs­ta sätt med vår inklud­er­ade frukost­buf­fé. Njut av återkom­mande favorit­er som crois­san­ter, gra­nola, hum­mus, nybakat bröd från Dahls bageri, äggröra, bacon, juicer och färsk frukt som mel­on, ananas och cit­rusfruk­ter och myck­et, myck­et mer. 

Faciliteter & Utsikt över Göteborg

Sviten erb­jud­er ett brett utbud av faciliteter, inklu­sive bubbel­bad, för­var­ings­box, sof­fa, skrivbord och gratis WiFi. Utsik­ten från sviten över södra Göte­borg sät­ter prick­en över i:et på din vis­telse. Med säk­er­het i åtanke finns ett säk­er­hetsskåp till hands för att säk­ert för­vara dina värde­sak­er. Välkom­men till din grö­na fris­tad av stil och kom­fort, där var­je detalj är nog­grant utvald för att göra din vis­telse min­nesvärd och avkopplande.

När du besök­er Göte­borg, välj vår svit för en unik och min­nesvärd vis­telse på Spar Hotel Går­da, där var­je ögonblick är fyllt med lyx och omsorg. Välkom­men till en värld av kom­fort och elegans!