Hoppa till innehållet

Majestätisk panora­mavy


Välkom­men till vår exk­lu­si­va pent­house-svit, belä­gen på åttonde vånin­gen och omfam­nad av en enastående panora­maut­sikt. Upplev väs­tra Göte­borgs sky­line som aldrig förr, där var­je ögonblick är rikt på säll­synt skön­het och elegans.

Vid er ankomst till sviten vän­tar en härlig välkom­sthäl­sning. Njut av uppfriskande min­er­al­vat­ten och ett läck­ert fruk­t­fat som står redo för att sät­ta en extra touch av välkom­stkom­fort till er vis­telse. Det är vårt sätt att säga välkom­men och ska­pa en omedel­bar känsla av lyx och omtanke från det ögonblick ni kliv­er in i sviten.


Två dubbel­rum för opti­mal komfort

Sviten erb­jud­er inte bara en mag­nifik utsikt utan ock­så två rym­li­ga dubbel­rum med egna badrum. Var­je detalj är nog­grant genomtänkt för att säk­er­stäl­la opti­mal kom­fort och en avkop­p­lande atmos­fär. Sviten på Spar Hotel Major­na går att boka med 1 eller 2 sovrum. Önskar ni boka det andra sovrum­met bokar ni till ett Dubbel­rum Plus i sam­ma bokning. Lounge och mat­plats för socialt umgänge

I den gen­erösa loungen/​salongen finner ni en bekväm sof­f­grupp och en mat­plats för sex per­son­er. Det är den per­fek­ta plat­sen att kop­pla av eller sam­la nära och kära för en min­nesvärd stund.

Inglasad spa-avdel­ning för total avkoppling

Sviten är kom­plett med en inglasad spa/​badavdelning, där reg­n­duschen och det rym­li­ga bubbel­bad­karet ger en oöverträf­fad nivå av avkop­pling och välbefinnande. 

Anpass­nings­barhet efter era önskemål:

Vår pent­house-svit går att hyra både med ett och två sovrum, helt efter era behov och önskemål. Vi strä­var efter att ska­pa den per­fek­ta miljön för er vis­telse, oavsett om det är en roman­tisk week­end eller en speciell tillställning.

Kuli­narisk njut­ning på frukostbuffén

Star­ta dagen på bäs­ta sätt med vår inklud­er­ade frukost­buf­fé. Njut av återkom­mande favorit­er som crois­san­ter, gra­nola, hum­mus, nybakat bröd från Dahls bageri, äggröra, bacon, juicer och färsk frukt som mel­on, ananas och cit­rusfruk­ter och myck­et, myck­et mer. 

Ele­gan­ta mate­ri­al­val för en har­monisk atmosfär

Var­je val av mate­r­i­al i sviten är nog­grant övervägt och har­monis­er­ar med hotel­lets över­gri­pande inred­ning. Sovrum­men är inred­da med skö­na sän­gar från Hild­ing Anders och i loun­gen finns bekvä­ma fåtöl­jer, skrivbord och TV för en kom­plett känsla av lyx och kom­fort. TV finns även i de båda sovrummen. 

Under­håll­ning för alla sinnesnivåer

För att förhö­ja din vis­telse erb­jud­er sviten en större TV-skärm intill sof­f­grup­pen och kaf­fe­maskin Dolce Gus­to i pen­tryt. Vill du spela musik gör du det på vår fan­tastiska blue­tooth-hög­ta­lare från Mar­shall. Var­je ögonblick är plan­er­at för att till­fredsstäl­la alla dina sinnesnivåer.

Upplev en oöverträf­fad vis­telse i vår fan­tastiska pent­house svit på åttonde vånin­gen. Ska­pa min­nen för livet med panora­maut­sikt, ele­gant design och en atmos­fär av ren lyx. Boka din vis­telse nu och låt oss välkom­na dig till en unik upplevelse.