Hoppa till innehållet

Letar ni efter hundvänliga hotell i Göteborg där hela familjen är välkommen?

Varmt välkomna till Spar Hotel – dina hundvänliga och hundälskande hotell i Göteborg!

Varmt välkomna till våra hundvänliga hotell i Göteborg där vi öppnar våra dörrar för dina fyrbenta vänner! Vi på Spar Hotel förstår att din hund är en viktig del av din familj, och därför är de mer än välkomna att njuta av en vistelse på våra hundvändliga hotell, i våra hundvänliga rum. På Spar Hotel är vårt mål att skapa en hemtrevlig miljö där du och din hund kan koppla av. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen för både dig och din hund.

Vid ankomst till Spar Hotel väntar en speciell överraskning för din fyrfota vän som ett varmt välkomnande till våra hundvänliga hotell i Göteborg. För att göra er vistelse ännu mer bekväm tillhandahåller vi vattenskålar som kan lånas under er tid hos oss.

Med tanke på värdet av en lugn och avkopplande miljö för alla gäster på våra hundvänliga hotell, tillåter vi hundar överallt förutom i våra sviter, frukostmatsalar och bastur.

För att täcka eventuell extra städning och underhåll tillkommer en kostnad på 100 kr per hund och natt. Vi tillåter upp till två hundar per rum för att säkerställa att både ditt husdjur och övriga gäster kan njuta av en fridfull vistelse.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen för både dig och din pälsklädda familjemedlem. Kontakta gärna vår reception om du har några specifika önskemål eller behöver ytterligare information angående din och din hunds vistelse hos oss.


Områdena

Upptäck den enkla tillgängligheten till underbara promenadstråk runt våra hotell i Göteborg!

I Majorna finner du den fantastiska och unika John E Olsons Plats alldeles runt hörnet. En park som sträcker sig på en höjd vid korsningen Karl Johansgatan/Allmänna vägen, med den storslagna Carl Johans Kyrka som en magnifik kuliss. Endast ett stenkast härifrån, mellan Amiralitetsgatan, Tellgrensgatan och Mariebergsgatan, väntar en annan lummig oas. Inramad av små, mysiga trähus och prydd av en lekplats som genast för tankarna till Gaudis Parc Güell. Om du har på dig dina promenadskor är området kring Röda Sten väl värt ett besök, och den självklara destinationen är naturligtvis Slottsskogen. En perfekt plats för avkopplande promenader och njutbara stunder i det omgivande grönskande landskapet.

I Gårda har du närhet till den vackra naturen längs med Gullbergsån, där lugna vattenstråk och grönskande omgivningar skapar en fridfull atmosfär. Burgårdsparken är ytterligare en pärla att utforska, med sina grönområden och avkopplande miljö. För den som söker en magnifik panoramautsikt över Göteborg är Snikens kulle ett måste. Den storslagna kullen bjuder på imponerande vyer och skapar en perfekt inramning för härliga promenader. Oavsett om du följer Gullbergsån, utforskar Burgårdsparken eller tar dig upp till Snikens kulle, så finns det rika möjligheter att njuta av naturen och skapa minnesvärda promenadupplevelser i detta vackra område.


Guide till hundvänliga ställen och aktiviteter i Göteborg

Inte bara Spar Hotel är hundvänligt i Göteborg. Hela staden kryllar av hundvänliga restauranger, kaféer, barer och andra utflyktsställen & aktiviteter. Din hund kan åka spårvagn, få ett köttben i Saluhallen, gå på Quiz på Brunchoteket , dricka alkoholfri hund-öl på BrewDog, fika på Brogyllen, gå på hundbio på BioCapitol (första söndagen i månaden), spela boule på BouleBar eller bara tassa runt i Botantiska Trädgården och se säsongens färger spegla sig i karpfisk-dammen. Detta och mycket, mycket annat. Spana in denna fantastiska karta över hundvänliga ställen i Göteborg, producerad av hundvännen @dogenburg.

Varmt välkomna till våra hundvänliga hotell i vårt hundvänliga Göteborg!