Hoppa till innehållet

Rus­tat med bekvämligheter

I sviten finns två dubbel­rum med badrum, en lounge/​salong med sof­f­grupp och mat­plats för sex per­son­er, ett pen­try med kaf­fe­maskin Dolce Gus­to samt en inglasad badavdel­ning med dusch och bubbel­bad­kar för två. Går att hyra både med ett och två rum efter behov och önskemål.

Under­bart läckert

Mate­ri­al­valen i sviten är nog­grant genomtänk­ta och går i lin­je med hotel­lets övri­ga inred­ning. Sovrum­men är inred­da med skö­na sän­gar, bekväm fåtölj, safe och TV. Det finns även en större TV-skärm intill sof­f­grup­pen. En blue­tooth hög­ta­lare finns ock­så så att du kan nju­ta av din egen favoritmusik.

Bröl­lop, lyxweek­end eller affärsmöte?

Vi ord­nar det du sök­er efter bäs­ta för­må­ga! För brud­par har vi särskil­da bröl­lopspaket som bland annat inklud­er­ar bubbel och lite god­sak­er samt senare utcheck­n­ingstid dagen för avresa.

För affärsmötet kan vi självk­lart ord­na med server­ing av lunch eller fika direkt till sviten. Fritt wi-fi är en självklarhet. 

Ge oss ditt önskemål så gör vi vad vi kan för att till­go­dose det! Sviten kan bokas direkt via vår hem­si­da, www​.sparho​tel​.se, eller direkt med hotel­let på 031 – 7510700 eller majorna@​sparhotel.​se.

Pris från 2995 kr/​natt