Hoppa till innehållet


Välkommen till Spar Hotel Majorna och Spar Hotel Gårda - dina billiga och mycket prisvärda hotell centralt i västra respektive östra Göteborg. Våra nyligen renoverade hotell erbjuder en kombination av komfort, bekvämlighet och charm som är svårslagen.

Båda våra prisvärda hotell erbjuder gratis parkering i våra garage (i mån av tillgänglighet), inklusive möjlighet till elbilsladdning för att göra din vistelse ännu mer bekväm och miljövänlig. Vi bedriver ett aktivt miljöarbete för att kunna erbjuda en hållbar och prisvärd hotellövernattning i Göteborg, och är sedan 2006 miljödiplomerade av Green Key.

Vakna upp till en gedigen och inkluderad frukostbuffé med ett urval av varma och kalla rätter, hemlagad granola, färsk frukt, nybakat bröd och tidningar. Vår frukost börjar redan klockan 5 på morgonen med en lätt start och förlängs till klockan 12 på helger och under sommarperioden, vilket ger dig gott om tid att ladda upp inför din dag. Vi förstår vikten av att tillgodose olika kostbehov, därför erbjuder vi specialkostalternativ såsom veganska, laktosfria, mjölkfria och glutenfria alternativ för våra gäster. Vi strävar efter att alla ska kunna njuta av våra måltider fullt ut.

På våra terrasser kan du avnjuta allt från frukost i morgonsolen till något svalkande i kvällsolen. Det är en plats att koppla av och ta in den vackra omgivningen.

Som om det inte vore nog erbjuder båda våra billiga hotell i Göteborg ett träningsrum/gym och bastu, allt inkluderat i priset för din vistelse. På Spar Hotel Gårda kan du även njuta av gratis biljard och bordtennis i vårt mysiga spelrum i källaren, medan Spar Hotel Majorna erbjuder gratis shuffleboard i vår nyrenoverade lobby.

Våra hotell har också en bar som serverar mat från klockan 11 på förmiddagen till klockan 23 varje dag, vilket säkerställer att du aldrig går hungrig. Dessutom är vår kiosk öppen dygnet runt och erbjuder ett urval av snacks, drycker och smörgåsar.

Vi är också stolta över att vara hundvänliga hotell där både hundar och katter är varmt välkomna mot en mindre kostnad. Vänligen kontakta receptionen innan ankomst för att stämma av.

Vi ingår i Bygg-Götas stiftelse för vetenskaplig forskning och sociala hjälpverksamheter, där vi bedriver välgörenhetsarbete både när och fjärran.

Det är värt att notera att Spar Hotel Gårda & Spar Hotel Majorna är kontantfria hotell.


Kom och upplev värmen och bekvämligheten hos våra billiga och mycket prisvärda hotell under din vistelse i Göteborg.