Hoppa till innehållet

Bil­li­ga hotell i Göte­borg — Mer för pengarna

Hos oss bor du i en hemtrevlig miljö, sover i en skön säng, och njuter av en dig­nande frukost­buf­fé på mor­gonen. Våra medar­betare finns på plats dygnet runt för att du ska få en trevlig vis­telse. Allt till bäs­ta möjli­ga pris på våra bil­li­ga hotell cen­tralt Göte­borg!

Varmt välkom­men till Spar Hotel — mer hotell för min­dre pengar.


Hotell cen­tralt i Major­na & Gårda

Välj mel­lan Går­da-cen­tralt med gån­gavstånd till Ulle­vi och Lise­berg, eller Major­na med prom­e­na­davstånd till Slottsko­gen i väster. Vilket av dessa hotell cen­tralt i Göte­borg pas­sar bäst för dig?

Varmt välkom­men till Spar Hotel — mer hotell för min­dre pengar.

Hotell i Går­da | Hotell i Majorna

Vår generösa frukostbuffét, som vissa dagar har öppet ända till kl 12:00, ingår alltid i priset. Här finns något för alla smaker. Så varför inte unna dig en staycation när vi serverar frukosten och tar hand om disken?

Båda hotellen har privata parkeringsgarage där du kan parkera bilen gratis, i mån av ledig plats*. From februari 2023 kan vi även erbjuda möjligheter att ladda din el-bil under tiden du sover gott.

Hög komfort och träningsmöjligheter

Bägge hotellen har trivsamt inredda rum, och erbjuder olika rumstyper beroende på om du reser ensam eller i sällskap. Våra stora familjerum är väldigt populära liksom vår svit på Majorna. Sviten passar perfekt om du vill fira något speciellt eller unna dig en lyxig hemester.

Vill du röra på dig under din vistelse har vi mindre gym på bägge hotellen och på Gårda finns möjlighet att utmana ditt ressällskap på såväl bordtennis som biljard. På Majorna finns ett shuffleboard att roa sig med.

Bastu finns på bägge hotellen. Säg bara till i receptionen en stund innan du vill basta så värmer vi upp bastun till en bra temperatur!

Ett miljömedvetet val

Vi bedriver ett aktivt miljöarbete för att kunna erbjuda en hållbar hotellövernattning, och är sedan 2006 miljödiplomerade enligt Green Key.

Spar Hotel ingår i Bygg-Götas stiftelse för vetenskaplig forskning och sociala hjälpverksamheter, där vi bedriver välgörenhetsarbete både när och fjärran.

Spar Hotel Gårda & Spar Hotel Majorna är kontantfria hotell.

Hög service

Spar Hotels medarbetare får väldigt ofta beröm för sin känsla för service och vi är ett härligt team som jobbat tillsammans i många år.

Varmt välkommen till dig som vill välja ett privatägt, familjärt och billigt hotell i centrala Göteborg nästa gång du funderar på en staycation, hemester eller kommande affärsresa.

Vi finns på plats dygnet runt, för att göra din vistelse minnesvärd.

Välkommen!

*Vi kan dessvärre varken garantera eller förboka parkering, utan det är först till kvarn som gäller. Tar du dig fram utan bil finns både buss och spårvagnshållplatser relativt nära bägge hotellen.