Hoppa till innehållet

Cen­tralt läge med avgifts­fri parkering

På Spar Hotel Major­na bor du nära cen­trum. Mysi­ga kvarter­skrog­ar finns runt hör­net. Det är nära till den naturskö­na parken Slottssko­gen, Ste­na Lines ter­mi­naler, Volvos anläg­gn­ing på Hisin­gen och pop­ulära kafé- och restau­rangstråken i Lin­nés­taden och Haga.

På endast 20 min når du Cen­tral­sta­tio­nen med spår­vagn. Det är enkelt att ta sig till hotel­let med bil. Du behöver inte oroa dig för park­er­ing, vi erb­jud­er 50 avgifts­fria garage­platser, som kan utnyt­t­jas i mån av plats. Du kan dock inte för­bo­ka park­er­ing, utan det är först till kvarn som gäller.


Allt du behöver

Vi är stol­ta över att kun­na erb­ju­da dig ett fint rum som har allt du behöver; tele­fon, TV, hår­tork, skrivbord, fåtölj, wifi, helka­k­lat badrum och inte minst en skön säng att kry­pa ner i. Våra plus­rum är dessu­tom extra utrustade med kyl­skåp, safe och är alla belägna med ett lite lugnare läge mot gården.

Vår frukost får dig att orka hela dagen

Är du frukostäl­skare kom­mer du att äls­ka vår gen­erösa frukost­buf­fét. Ät så myck­et du orkar, frukosten ingår alltid i priset.

Vi tar hand om disken!