Hoppa till innehållet

Upptäck Spar Hotel Gårda: Ditt prisvärda hotell centralt i Göteborg


Välkommen till Spar Hotel Gårda - billigt och bra boende i Göteborg

På Spar Hotel Gårda är varje gäst viktig för oss. Vi välkomnar självklart även hundar mot en mindre avgift och är vana vid att ta emot grupper av alla slag. Hos oss hittar du inte bara ett bekvämt boende, utan också en personlig och trevlig atmosfär. Välkommen till ditt prisvärda hotell i östra Göteborg!

Lättillgängligt Oavsett Transportmedel

Centralt beläget i östra Göteborg är Spar Hotel Gårda enkelt att nå med bil, till fots och med kollektivtrafik. Med flera spårvagns- och busslinjer inom 5-10 minuters promenad från hotellet, samt hyrcyklar och elsparkcyklar i området, är det bekvämt att utforska staden. Dessutom finns motorvägen i närheten för bilburna resenärer.

Hotell nära Liseberg, Ullevi och World of Volvo

Gångavstånd från Göteborgs Centralstation och med närhet till kända sevärdheter som Liseberg, Ullevi, Trädgårdsföreningen och World of Volvo, är varje upplevelse inom räckhåll.

Generös frukostbuffé och specialkost

Vår generösa frukostbuffé lockar med varma och kalla rätter, inklusive pannkakor, granola, croissanter, färsk frukt, nybakat bröd, bacon och äggröra. Vi erbjuder också specialkost såsom glutenfritt, mjölkfritt, laktosfritt och veganskt.

Avkoppling och aktiviteter

Njut av avkoppling på vår soliga terrass eller i vår relaxavdelning med nyrenoverad bast, helt kostnadsfritt. För de som vill vara aktiva erbjuder vi biljard och bordtennis i vårt spelrum och gymfaciliteter i vårt motionsrum.

Mat och dryck

Vår bar med matservering är öppen från 11 på förmiddagen till 23 på kvällen varje dag, där du kan avnjuta läckerheter medan du kopplar av i trevlig atmosfär.

Smidig service, sen utcheckning och uppgraderingar

Med en dygnet runt bemannad reception finns vi alltid tillgängliga för att göra din vistelse så smidig som möjligt. Bli medlem på Spar Hotel kostnadsfritt och få förmåner som gratis uppgradering och sen utcheckning i mån av plats.

Med ett familjärt och välkomnande hotell med närhet till Liseberg, Ullevi, Göteborgs centralstation och mycket mer ser vi fram emot ditt besök! Varmt välkommen till Göteborg och Spar Hotel Gårda!