Hoppa till innehållet


Hotell i Göte­borg nära Liseberg

Välkom­men till Spar Hotel – din per­fek­ta des­ti­na­tion när du sök­er ett hotell i Göte­borg nära Lise­berg. Vi erb­jud­er två bekvä­ma och väl­belägna hotell i Göte­borg: Spar Hotel Går­da och Spar Hotel Major­na. Bland dessa är det Spar Hotel Går­da som lig­ger när­mast Lise­berg, bara 2 km bort, medan det även är enkelt att nå Lise­berg från Spar Hotel Major­na. Vi är stol­ta över att vara ett part­ner­hotell till Lise­berg, vilket innebär att våra gäster kan boka bil­jet­ter till Lise­berg via våra hemsida.

En kort prom­e­nad från Spar Hotel till Liseberg

Njut av en vack­er prom­e­nad längs naturskö­na Möl­ndal­sån för att kom­ma till Lise­berg från Spar Hotel Går­da. Med bara 2 km till Lise­berg är det en härlig och avkop­p­lande tur som pas­sar hela famil­jen. Alter­na­tivt kan du ta spår­vagn 6 eller 8 från Svin­geln till Korsvä­gen för en ännu snab­bare resa till även­tyret. Även från Spar Hotel Major­na är det smidigt att ta sig till Lise­berg med kollektivtrafik.

Famil­jevän­li­ga upplevelser på Liseberg

Lise­berg är en grön­skande oas mitt i cen­trala Göte­borg som bjud­er på något för alla. Bar­nen kom­mer att äls­ka Kanin­lan­det, där de kan träf­fa kanin­er­na Berg och hans vän­ner, åka roli­ga attrak­tion­er och delta i spän­nande aktiviteter. För de större bar­nen och vux­na finns det häfti­ga attrak­tion­er i värld­sklass, som Helix och Balder, som får adren­a­linet att pumpa.

Säsongs­be­t­on­ade festligheter

Lise­berg är inte bara ett som­maräven­tyr. Under hösten för­vand­las Lise­berg till en skräck­in­ja­gande plats med Hal­loween på Lise­berg, kom­plett med spökhus och läski­ga upplevelser. På vin­tern kan du nju­ta av den magiska atmos­fären på Jul på Lise­berg, med glit­trande ljus, jul­mark­nad och isshow.

Musik och underhållning

Föru­tom attrak­tion­er­na erb­jud­er Lise­berg ock­så fan­tastiska kon­sert­er och föreställ­ningar. Njut av live­musik från inter­na­tionel­la och lokala artis­ter på sto­ra sce­nen eller upplev en magisk kväll på någon av parkens teaterföreställningar.

Famil­jevän­li­ga Spar Hotel

Spar Hotel är det per­fek­ta valet för famil­jer som besök­er Göte­borg. Vi erb­jud­er gen­erös frukost mel­lan 06:30 – 12 på hel­ger och under som­maren. Gratis park­er­ing finns till­gäng­lig i mån av plats, och våra soli­ga och härli­ga ter­rass­er är per­fek­ta för avkop­pling. Vid ankomst får bar­nen en välkom­st­gå­va, och våra fina famil­jerum har gott om plats för hela familjen.

För dem som vill hål­la sig akti­va erb­jud­er vi gratis gym och bas­tu. På Spar Hotel Går­da finns ett spel­rum med bil­jard och bor­dten­nis, medan Spar Hotel Major­na har shuf­fle­board. I recep­tio­nen kan du även låna roli­ga spel.

Vår bar & kök är öppet var­je dag mel­lan 11 – 23. Mack­or, dryck, godis och chips finns att köpa dygnet runt i vår dygnetruntbe­man­nade recep­tion. Välkom­men till Spar Hotel för en bekväm och trevlig vis­telse för hela familjen!

Bekväm­lighet och biljetter

Som gäst på Spar Hotel kan du enkelt köpa bil­jet­ter till Lise­berg direkt via vår hem­si­da. På så sätt sparar du tid och kan maximera din upplevelse i nöjes­parken. Köp bil­jet­ter här!

Boka ditt hotell i Göte­borg idag

För den bäs­ta upplevelsen av Lise­berg och ett hotell i Göte­borg nära Lise­berg, välj Spar Hotel. Vårt bekvä­ma läge, famil­jevän­li­ga atmos­fär och närhet till Göte­borgs främ­s­ta attrak­tion­er gör oss till det självk­lara valet för din näs­ta vistelse.

Välkom­men till Göte­borg och Spar Hotel – ditt hotell nära Liseberg!