Deutsch English Svenska

Privat

Som privatresenär finns det många fördelar med att välja Spar Hotel.

Vårt låga pris gör att pengar finns över till en aktiv tid i Göteborg. Närheten till Göteborgs centrum gör våra hotell till utmärkta utgångspunkter.

Vår personal finns till hands dygnet runt för att svara på dina frågor. Bilen parkerar du helt kostnadsfritt i vårt garage, så länge ledig plats finns. Buss och spårvagn finns på nära håll.

 

 

Aktiviteter för stora och små

Du kan fritt utnyttja våra fina bastu-och motionsrum som finns på både Spar Hotel Gårda och Spar Hotel Majorna, och på Gårda kan du också ta ett parti biljard eller en omgång bordtennis.

Vår frukostbuffé är av bästa klass med stort utbud av pålägg, bröd, yoghurt, ägg & bacon samt goda pannkakor!
Under sommaren öppnar vi upp lekrum för de minsta gästerna, så de kan roa sig och föräldrarna får avkoppling. Vi har dessutom en lekhörna i vår stora matsal, året om, så att det alltid finns någonting för alla barn att roa sig med.

På Spar Hotel Majorna hyr vi dessutom ut cyklar (vuxna) med tillhörande hjälm och cykelkarta!

Presentkort

Julklapp, födelsedagspresent, studentpresent, bröllopsgåva. Bemärkelsedagarna är många och ibland tryter idéerna. Överraska någon av dina nära och kära med ett presentkort på boende hos oss! Köp direkt över disk i receptionen på Spar Hotel Gårda eller Spar Hotel Majorna. Beloppet bestämmer du själv. Givetvis kan man använda presentkortet som delbetalning om man vill lägga till extra själv, likväl som att man får tillgodo om man inte utnyttjar hela beloppet vid en vistelse. Presentkorten gäller för logi inklusive frukost och är giltiga i 2 år från utfärdandedatum. För mer information, kontakta någon av våra receptioner.

 

Länkar för dig som är i Göteborg

Här har vi samlat ihop några användbara länkar för dig som befinner dig i Göteborg.

 

goteborg.com

 

 

På Goteborg.com hittar du allt om vad som händer i Göteborg just nu.


Svenska Mässan

 

 

 

Svenska Mässan


Västtrafik

 

 

Skall du åka spårvagn, tåg eller buss? Lokaltrafiken i Göteborg sköts av Västtrafik. Här hittar du biljettpriser och reseguiden.