Hoppa till innehållet

Upptäck Spar Hotel Majorna: Ditt prisvärda hotell centralt i västra Göteborg


Välkommen till Spar Hotel Majorna- billigt och bra boende i Göteborg

På Spar Hotel Majorna är varje gäst viktig för oss. Vi välkomnar självklart även hundar mot en mindre avgift och är vana vid att ta emot grupper av alla slag. Hos oss hittar du inte bara ett bekvämt boende, utan också en personlig och trevlig atmosfär. Välkommen till ditt prisvärda hotell i västra Göteborg!

Lättillgängligt Oavsett Transportmedel

Centralt beläget i västra Göteborg är Spar Hotel Majorna enkelt att nå med bil, till fots och med kollektivtrafik. Med flera spårvagnslinjer 2 minuters promenad från hotellet, samt hyrcyklar och elsparkcyklar i området, är det bekvämt att utforska staden. På behagligt promenadavstånd ligger Stena Lines Danmarksterminal och Stena Lines Tysklandsterminal. Med bil når du oss smidigt via Oscarsleden.

Hotell nära Stena Line-terminalerna, Slottsskogen, Fiskhamnen och Linnestaden/Haga

Spar Hotel Majorna ligger mitt i den anrika gamla arbetarstadsdelen Majorna - ofta kallad staden i staden. För här finns allt. Mysiga små kaféer längs kullerstensgator, bokantikvariat, restauranger i toppklass, barer med soldränkta takterrasser, klassiska konditorier, musikaffärer, museum, gallerier, massvis med trähus med lummiga innergårdar, pampiga och grönskande alléer och mat från hela världen. Majorna - en favorit även bland göteborgarna. Från Majorna tar du dig också enkelt ut till Saltholmen - porten till Göteborgs skärgård.

Generös frukostbuffé och specialkost

Vår generösa frukostbuffé lockar med varma och kalla rätter, inklusive pannkakor, granola, croissanter, färsk frukt, nybakat bröd, bacon och äggröra. Vi erbjuder också specialkost såsom glutenfritt, mjölkfritt, laktosfritt och veganskt. På sommarhalvåret rekommenderar vi starkt att avnjuta frukosten på vår härliga terass.

Avkoppling och aktiviteter

Njut av avkoppling på vår soliga terrass eller i vår relaxavdelning med bastu, helt kostnadsfritt. För de som vill vara aktiva erbjuder vi shuffleboard i vår lobby och gymfaciliteter i vårt motionsrum på åttonde våningen med utsikt över Älvsborgsbron och hamninloppet.

Mat och dryck

Vår bar med matservering är öppen från 11 på förmiddagen till 23 på kvällen varje dag, där du kan avnjuta läckerheter medan du kopplar av i trevlig atmosfär.

Smidig service, sen utcheckning och uppgraderingar

Med en dygnet runt bemannad reception finns vi alltid tillgängliga för att göra din vistelse så smidig som möjligt. Bli medlem på Spar Hotel kostnadsfritt och få förmåner som gratis uppgradering och sen utcheckning i mån av plats.

Med ett familjärt och välkomnande hotell med närhet till det mesta av vad det riktiga Göteborg har att erbjuda! Varmt välkommen till Göteborg och Spar Hotel Majorna!