Hoppa till innehållet

Recep­tion

I vår recep­tion som är beman­nad dygnet runt får du hjälp med att boka taxi, tips om bra restau­ranger m m. Här kan du även köpa hygien­ar­tik­lar, godis, samt smörgåsar och dryck. Det går bra att chec­ka in från kl 15.00. Utcheck­n­ing är senast 12.00. Dum som är medlem i kund­klubben kan om möjligt, få till­gång till senare utcheck, stäm av med receptionen!

Park­er­ing

Park­era bilen tryg­gt i vårt var­m­garage. Vi har 50 avgifts­fria platser, som kan utnyt­t­jas i mån av plats. I vårt garage finns även möj­lighet att lad­da din el-bil. Ta hissen direkt upp till recep­tio­nen. Vi har även en inhäg­nad gårdspark­er­ing i anslut­ning till hotellet.

Bas­tu och motion

I vår myck­et upp­skat­tade bas­tu- & motion­savdel­ning kan du både fyl­la på med ener­gi och kop­pla av efter en dags arbete eller shop­ping. Vi har skö­na vil­sto­lar där du kan lig­ga och lyssna på musik. Om du vill röra på dig finns motion­scyk­lar, löp­band, bil­jard och bordtennis.

Ter­rass

Vår härli­ga tak­ter­rass är ett givet val när vädret tillåter. Beställ i Spar­Bar och ta med dig dryck­en ut och njut, eller ät din frukost här under sommaren.

Bekväm­ligheter

Inter­net

Behöver du kon­tak­ta Stock­holm, LA eller Hisin­gen? Inga prob­lem, hos oss ingår wi-fi i rumskostnaden!

Om du reser med säll­skaps­d­jur tillkom­mer en extra kost­nad på 100 kr per natt och djur. Endast kat­ter och hun­dar är välkom­na, och högst 2 säll­skaps­d­jur per rum är tillåtna.

Hotellfakta

Antal rum 160

Rökfria rum 160

Hissar 2

Byggår 1969

Senaste renovering Påbörjad 2022, klar 2023

Frukostbuffé Ingår

Dusch/WC Ja

Hårtork Ja, på varje rum

Strykjärn Ja, lokaliserade på kortsidorna på varje våningsplan

Bastu Ja

Bar Ja

Tvättservice Ja

Minibar Ja

Skrivbord Ja

Internet Ja, fiber

Garage Ja

Konferensrum Nej

Säkerhetsbox Ja, på varje rum

Vattenkokare Ja, på varje rum