Hoppa till innehållet

Recep­tion

I vår recep­tion som är beman­nad dygnet runt får du hjälp med att boka taxi, tips om bra restau­ranger m m. Här kan du även köpa hygien­ar­tik­lar, godis, samt smörgåsar och dryck. Det går bra att chec­ka in från kl 15.00. Utcheck­n­ing är senast 12.00. Dum som är medlem i kund­klubben kan om möjligt, få till­gång till senare utcheck, stäm av med receptionen!

Park­er­ing

Park­era bilen tryg­gt i vårt var­m­garage. Vi har 50 avgifts­fria platser, som kan utnyt­t­jas i mån av plats. I vårt garage finns även möj­lighet att lad­da din el-bil. Ta hissen direkt upp till recep­tio­nen. Vi har även en inhäg­nad gårdspark­er­ing i anslut­ning till hotellet.

Bas­tu och motion

I vår myck­et upp­skat­tade bas­tu- & motion­savdel­ning kan du både fyl­la på med ener­gi och kop­pla av efter en dags arbete eller shop­ping. Vi har skö­na vil­sto­lar där du kan lig­ga och lyssna på musik. Om du vill röra på dig finns motion­scyk­lar, löp­band, bil­jard och bordtennis.

Ter­rass

Vår härli­ga tak­ter­rass är ett givet val när vädret tillåter. Beställ i Spar­Bar och ta med dig dryck­en ut och njut, eller ät din frukost här under sommaren.

Bekväm­ligheter

Inter­net

Behöver du kon­tak­ta Stock­holm, LA eller Hisin­gen? Inga prob­lem, hos oss ingår wi-fi i rumskostnaden!

Om du reser med säll­skaps­d­jur tillkom­mer en extra kost­nad på 100 kr per natt och djur. Endast kat­ter och hun­dar är välkom­na, och högst 2 säll­skaps­d­jur per rum är tillåtna.

Hotellfakta

Antal rum 160
Rökfria rum 160
Hissar 2
Byggår 1969
Senaste renovering 2023
Frukostbuffé Ingår
Dusch/WC Ja
Hårtork Ja, på varje rum
Strykjärn Ja, hämtas i receptionen
Bastu Ja
Bar Ja
Tvättservice Ja
Minibar Ja
Skrivbord Ja
Internet Ja, fiber
Garage Ja
Konferensrum Nej
Säkerhetsbox Ja, på varje rum
Vattenkokare Ja, på varje rum